Γλυκό χωρίς αλεύρι με γιαούρτι και μαρμελάδα φράουλα, από το Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

  • 850 γρμ. γιαούρτι 2%
  • 2 φάκελα ζελέ φράουλας (με ζάχαρη ή υποκατάστατο ζάχαρης)
  • 1 ποτήρι νερό
  • 200 γρμ. μαρμελάδα φράουλας (με ή χωρίς ζάχαρη)
Βράζουμε το νερό το αδειάζουμε σε μπολ και διαλύουμε καλά μέσα το ζελέ φράουλας  (και τα 2 φάκελα).

Προσθέτουμε  το γιαούρτι  ανακατεύοντας να ενωθεί  καλά με το ζελέ

Αδειάζουμε το μείγμα σε 1 μεγάλη πλαστική φόρμα ή σε 12 ατομικές.

Βάζουμε για 15 λεπτά στη κατάψυξη και έπειτα στη συντήρηση στο ψυγείο.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Όταν παγώσει ξεκολλάμε με μαχαίρι προσεχτικά το ζελέ γύρω από το  φορμάκι  αναποδογυρίζουμε σε πιατάκι και σερβίρουμε με μαρμελάδα φράουλα.

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Ιατρός 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *