VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
Bolero-Biodiet

https://youtu.be/gmTBfxuho3c

Συστατικά

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος σε σαντιγί.
  2. Την μία την αρωματίζουμε με τις βανίλιες και στην άλλη ενσωματώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.
  3. Βρέχουμε ένα μπισκότο με λίγο Baileys ή γάλα και από πάνω του κάνουμε μία στρώση με σαντιγί.
  4. Βρέχουμε ακόμα ένα μπισκότο και καλύπτουμε την πρώτη στρώση.
  5. Απλώνουμε μους σοκολάτας και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα δύο φορές.
  6. Σκεπάζουμε το παστάκι περιμετρικά και πάνω με σαντιγί (δεν πειράζει αν δεν είναι τέλεια στρωμένη).
  7. Τέλος τα καλύπτουμε με την σοκολάτα που έχουμε λιώσει μαζί με το βούτυρο.
  8. Αν θέλουμε διακοσμούμε με ινδοκάρυδο, ροζέτες από σαντιγί και μαρασκίνο.

 

https://foodaholics.gr/recipe/pastakia/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *