Creta Carob
BOLERO-BIODIET
Ελαφρύ και πεντανόστιμο ζελέ με την υπέροχη γεύση του κερασιού.
Υλικά συνταγής
1 συσκευασία (100 γραμμ.) Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι
250 ml βραστό νερό
250 ml κρύο νερό
1 κεσέ (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
Εκτέλεση

Διαλύουµε το ζελέ στο βραστό νερό κι ανακατεύουµε καλά να λιώσει. Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά. Παγώνουµε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.

 

Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.

 

Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.

 

Επιπλέον χρόνος παγώµατος

Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *