Κωστάντζες µε κεράσια, από την Αργυρώ μας!
Ελαφρύ και πεντανόστιμο ζελέ με την υπέροχη γεύση του κερασιού.
Υλικά συνταγής
1 συσκευασία (100 γραμμ.) Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι
250 ml βραστό νερό
250 ml κρύο νερό
1 κεσέ (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
Εκτέλεση
Διαλύουµε το ζελέ στο βραστό νερό κι ανακατεύουµε καλά να λιώσει. Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά. Παγώνουµε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.
Επιπλέον χρόνος παγώµατος
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κερασόπιτα, από τον Γιώργο Τσούλη!
Γλυκό ψυγείου με βάφλες και κεράσι (Video), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaho...
Σαλονικιό κέικ μέ κεράσια από την Ηλιάννα και τις "Μαγειρικές Διαδρομές" !
Brownie με cheesecake και σάλτσα κεράσι, από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot...
Γλυκό σοκολάτα κεράσι, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Πάβλοβα με κρέμα λεμονιού και κεράσια, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση