ΜΙΛΦΕΙΓ απλό και πανεύκολο από το “mpoukitses.gr”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΆ:
2 πακ. σφολιατίνια

1 πακ. κρέμα ζαχαροπλαστικής-στιγμής

(600 γρ.γάλα για την κρέμα)
1/4 λίτρα κρέμα γάλακτος-φυτική

ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής.

Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

Την μισή σαντιγί ανακατεύουμε με την κρέμα.

Σε ένα πυρέξ βάζουμε τα μισά φύλλα σφολιάτας,επάνω στρώνουμε τα 3/4 της κρέμας.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Επάνω στην κρέμα βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα (αφήνοντας 1-2 για το τρίμμα) και από πάνω απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.

Επάνω στην κρέμα και στα πλαϊνά απλώνουμε την σαντιγί.

Στο χέρι τρίβουμε τα φύλλα που μας έμειναν και ρίχνουμε επάνω στο γλυκό.

Τέλος-το γλυκό πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη και το βάζουμε στο ψυγείο.

 

 

http://www.mpoukitses.gr/sou-sfoliata/milkfei.html

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *