Μιλφέιγ γρήγορο από την Bianka και τις “Μαγειρικές Διαδρομές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ένα εύκολο και πολύ νόστιμο μιλφέιγ!!!

 

Συστατικά

2-3 φύλλα σφολιάτα ψημένα

200 γρ βούτυρο

1 κουτί ζαχαρούχο

2 βανίλιες

Οδηγίες

Ψήνουμε τα φύλλα της σφολιάτας.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βάζουμε το ένα φύλλο σε ένα πυρέξ, αν είναι το φύλλο μεγαλύτερο από το πυρέξ, το κόβουμε και τα κομμάτια τα τρίβουμε

Χτυπάμε το βούτυρο με το ζαχαρούχο καλά να γίνει μια ωραία κρέμα

Στρώνουμε τα 3\4 επάνω στο ψημένο φύλλο σφολιάτας

Βάζουμε το δεύτερο και στρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα, πασπαλίζουμε με τα τρίμματα σφολιάτας και τέλος πασπαλίζουμε με άχνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε ένα σοκολατένιο μιλφειγ , ρίχνουμε στην κρέμα 3 κ σ κακάο.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *