Μιλφέιγ στο ποτήρι, από την Σόφη Τσιώπου!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Για όσους  δεν θέλουν να μπλέκουν με πιάτα και μαχαίρια προσπαθώντας να κόψουν ένα καλό κομμάτι χωρίς να διαλυθεί, η λύση του γλυκού σε μπολάκια είναι ιδανική   !!

Υλικα για 16 μπολάκια

1 λιτρο γαλα
160 γρ.αχνη ζαχαρη
200 γρ.μαργαρινη λιωμενη
160 γρ.κορν φλαουρ
2 βανιλιες
1 κροκο αυγου
200 γρ.σαντγι
2 πακετα μπισκοτα σφολιατινια (500 γρ.)

 

Φωτογραφία του χρήστη Οι Λιχουδιές της Σόφης.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

Εκτελεση


-Ανακατευω με ενα συρμα την μαργαρινη με την αχνη και τις βανιλιες και προσθετω και τον κροκο.Το αφηνω στην ακρη.
-Βαζω το γαλα σε κατσαρολα και ρχνω και ανακατευω το κορν φλαουρ και ανοιγω τη φωτια.Ανακατευω συνεχεια μεχρι να πηξει η κρεμα.Κατεβαζω απ τη φωτια και προσθετω αμεσως το μιγμα με την μαργαρινη.Ανακατευω καλα και αδειαζω το μιγμα σ ενα μπολ,σκεπαζω με μεμβρανη και αφηνω να κρυωσει καλα.
Μοιραζω απο λιγη κρεμα στα μπολακια,μετα μπισκοτα,παλι κρεμα,παλι μπισκοτα,απο πανω λιγη σαντιγι και τελος πασπαλιζω την επιφανεια με τριμμενο μπισκοτο.
Ετοιμο!!!

Φωτογραφία του χρήστη Οι Λιχουδιές της Σόφης.
Φωτογραφία του χρήστη Οι Λιχουδιές της Σόφης.
Φωτογραφία του χρήστη Οι Λιχουδιές της Σόφης.
Φωτογραφία του χρήστη Οι Λιχουδιές της Σόφης.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *