Creta Carob
  • Δυσκολία: εύκολο

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου

  • 3 αυγά

  • 170 γρ. βούτυρο

  • 120 γρ. ζάχαρη άχνη

  • 100 γρ. κακάο

  • 60 γρ. λικέρ Kahlua ή άλλο λικέρ του καφέ

  • 1 φλιτζάνι espresso

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα αυγά, το λικέρ και τον εσπρέσο. Ανακατεύουμε με σύρμα για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.

  2. Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια ορθογώνια (προαιρετικά) φόρμα. Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες σερβίρουμε.

Μια συνταγή από το συνταγότοπο των μπισκότων Παπαδοπούλου, που έχει εμπλουτιστεί με αρκετές νέες ιδέες για κορμούς και γλυκίσματα.

https://tinyurl.com/y98nr6ow

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *