1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  2. Ομογενοποιούμε το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη.
  3. Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  4. Ενώνουμε τα δύο μείγματα με απαλές κινήσεις.
  5. Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, την τρούφα και ανακατεύουμε καλά.
  6. Κάνουμε μία στρώση από σαβαγιάρ, που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα, σε φόρμα 30×20 cm με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Απλώνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα.
  8. Προαιρετικά καλύπτουμε με μους σοκολάτας.
  9. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.