Απίθανες χριστουγεννιάτικες τρούφες με τυρί και ρόδι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, -Gluten free, Pomegranate-studded parmesan cheese truffles, από τον Γαβριήλ ΝικολαΪδη και το coolartisan!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

These gluten free christmas balls will make the best decoration on your festive dinner!

Yλικά

250 gr τυρί κρέμα
250 γρ κατσικίσιο τυρί
200 gr παρμεζάνα, τριμμένο
φρέσκο ​​δενδρολίβανο, βασιλικός, θυμάρι ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
1 ρόδι

τρούφες τυρί ρόδι coolartisan Γαβριήλ Νικολαςΐδης Pomegranate-studded parmesan cheese truffles

Εκτέλεση

Στο μπολ του μίξερ (εναλλακτικά, μπορούμε και με το χέρι), ενώνουμε τα τρία τυριά και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.
Ρίχνουμε το δεντρολίβανο, το βασιλικό, το θυμάρι το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν.
Τυλίγουμε το μείγμα σε πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, παίρνουμε τους καρπούς από το ρόδι και τους απλώνουμε σε ένα πιάτο.
Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε μικρές μπάλες. Στη συνέχεια τις κυλάμε πάνω στο πιάτο για να κολλήσουν οι καρποί του ροδιού . Μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσουμε τα κενά με το χέρι σε κάποια σημεία. Ξαναβάζουμε τις τρούφες στο ψυγείο και τις βγάζουμε  περίπου 20 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

τρούφες τυρί ρόδι coolartisan Γαβριήλ Νικολαςΐδης Pomegranate-studded parmesan cheese truffles

Ingredients
250 gr cream cheese
250 gr goat cheese
200 gr parmesan, grated
fresh rosemary, basil, thyme, finely chopped
Salt and pepper
Arils from one pomegranate

Directions

In mixer bowl (alternatively, you may do it by hand), combine all three cheeses and mix at low speed.
Pour the rosemary, basil, thyme, salt and pepper and mix well until combined .
Wrap the mixture in plastic wrap and refrigerate for at least 30 minutes.
Meanwhile, take the arils of the pomegranate and spread on a plate.
Scoop the mixture from the refrigerator and make small balls. Roll them on the plate so that the pomegranate seeds stick on the truffles. You may need to fill in the blanks by hand in some places. Put back the truffles in the refrigerator and keep in mind that you need to take them out 20 minutes before serving.

http://coolartisan.net/2013/12/16/pomegranate-studded-parmesan-cheese-truffles/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *