Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Προετοιμασία: 0:05

‘Μαγείρεμα: 0:30’

Εύκολη

Μερίδες: 6

Το ρυζόγαλο με τη μαστίχα και την κανέλα έχει γεύση συγκλονιστική. Το σερβίρω σαν επιδόρπιο στο εστιατόριο, σαν πρωινό στο ξενοδοχείο, το φτιάχνω στο σπίτι για την οικογένειά μου όταν μου ζητούν ένα γρήγορο γλυκό και, φυσικά, κρατάω πάντα το υπόλοιπο της κατσαρόλας -αυτό που «πιάνει» κάτω κάτω και καραμελώνει- για τον εαυτό μου! Παλιά αγαπημένη συνήθεια

https://www.argiro.gr/recipe/ruzogalo-tis-arguros/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *