DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Θα χρειαστείτε:

1 λίτρο φρέσκο γάλα

3 κ.σ. LaMiaStevia

1 φλυτζάνι ρύζι νυχάκι

3 φλιτζάνια νερό

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλια της σούπας κορν φλαουρ (αν χρειαστει)

2 βανίλιες

Κανέλα

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με το ρύζι και προσθέτουμε το αλάτι. Περιμένουμε να πιεί όλο το νερό και να χυλώσει το ρύζι μας.

Σουρώνουμε το ρύζι.

Στην κατσαρόλα που έχουμε βράσει το ρύζι ρίχνουμε το 1 λίτρο γάλα* και  προσθέτουμε την LaMiaStevia και τις βανίλιες   και ανακατεύουμε το μίγμα μέχρι να πήξει.

Σε περίπτωση που το μΊγμα μας είναι αραιό, διαλύουμε σε ένα φλιτζανάκι το κόρν φλάουρ με λίγο νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το ρύζι μας.

Ανακατεύω συνεχώς το μίγμα για να μην μας κολήσει και μόλις πήξει το ριζόγαλό μας είναι έτοιμο.

Τέλος τα μοιράζω στα μπώλ.Αφήνω να κρυώσει.

Πασπαλίζω με την κανέλα.

*ΜΙΚΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ*

ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟ..

http://www.lamiastevia.gr/el/syntages/%CF%81%CF%85%CE%B6%CF%8C%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-la-mia-stevia

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.