Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

  • Ανανάς 1 κουτί μεγάλο κονσέρβας
  • Σφολιάτα 2 φύλλα
  • Ζάχαρη για πασπάλισμα
  • Αυγό 1 μόνο τον κρόκο

Οδηγίες

Κόβουμε σε λωρίδες την σφολιάτα μας, στρώνουμε όσες λωρίδες θέλουμε χιαστά , από πάνω βάζουμε από μία φέτα ανανά και τα κλείνουμε με τις υπόλοιπες λωρίδες σφολιάτας , ενώ τις βρέχουμε λίγο για να κολλήσουν.Τα στρώνουμε στο ταψί, χτυπάμε μαζί με λίγο γάλα τον κρόκο αυγού και τα αλείφουμε. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 βαθμούς για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν (ανάλογα τον φούρνο μας). Σερβίρουμε σε πιατέλα και τα απολαμβάνουμε.

 

 

http://www.chefoulis.gr/%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AC/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *