Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Εξαρτήματα

Μπλέντερ, αποχυμωτής

 

Υλικά

1 φλιτζάνι αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες

2 κ.σ μέλι

1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού

4 κ.γ  χαρουπόσκονη  ή 2 κ.γ κακάο βιολογικής καλλιέργειας

  Το sokolatomania.gr προτείνει  χαρουπόσκονη Creta Carob

Λίγο τρίμμα καρύδας

10 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλου

 

 

Τρόπος παρασκευής

Λιώνουμε καλά τα αμύγδαλα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή για καλύτερη υφή. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σφικτή ζύμη.

Πλάθουμε σε δίσκους, μπαστουνάκια ή κύβους και τα τυλίγουμε στην καρύδα. Διατηρούνται στο ψυγείο για 6 μέρες.

 Φλώρα Παπαδοπούλου: “Ωμοφαγική Διατροφή” εκδόσεις διόπτρα

http://enallaktikidrasi.com/2016/09/suntagi-sokolatinia-mpitar/

,

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *