Απολαυστικά σοκολατίνια “μπιτάρ”, από το enallaktikidrasi.com!
Εξαρτήματα
Μπλέντερ, αποχυμωτής
Υλικά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες
2 κ.σ μέλι
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
4 κ.γ χαρουπόσκονη ή 2 κ.γ κακάο βιολογικής καλλιέργειας
Το sokolatomania.gr προτείνει χαρουπόσκονη Creta Carob
Λίγο τρίμμα καρύδας
10 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλου
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τρόπος παρασκευής
Λιώνουμε καλά τα αμύγδαλα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή για καλύτερη υφή. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σφικτή ζύμη.
Πλάθουμε σε δίσκους, μπαστουνάκια ή κύβους και τα τυλίγουμε στην καρύδα. Διατηρούνται στο ψυγείο για 6 μέρες.
Φλώρα Παπαδοπούλου: “Ωμοφαγική Διατροφή” εκδόσεις διόπτρα
http://enallaktikidrasi.com/2016/09/suntagi-sokolatinia-mpitar/
,
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Εσεις γνωρίζετε τι είναι το χαρούπι;", από την Ιωάννα Καλυβά, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο και το th...
Χαρουπο – κέικ, από τον Άρη και το Νεανικόν!
Νηστίσιμα και υγιεινά τρουφάκια, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
"Χαρουπόμελο: η ελληνική υπερτροφή με το 3πλάσιο ασβέστιο από το γάλα", από το wefit.gr!
Υπέροχα μπισκότα με χαρουπάλευρο χωρίς ζάχαρη, από την Βαγγελιώ Κασαπάκη και το bostanistas.gr!
Τρουφάκια σοκολάτα-πορτοκάλι, από την Λένια και τις Veggie Sisters!
Αφήστε μια απάντηση