Απολαυστικά σοκολατίνια “μπιτάρ”, από το enallaktikidrasi.com!
Εξαρτήματα
Μπλέντερ, αποχυμωτής
Υλικά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες
2 κ.σ μέλι
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
4 κ.γ χαρουπόσκονη ή 2 κ.γ κακάο βιολογικής καλλιέργειας
Το sokolatomania.gr προτείνει χαρουπόσκονη Creta Carob
Λίγο τρίμμα καρύδας
10 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλου
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τρόπος παρασκευής
Λιώνουμε καλά τα αμύγδαλα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή για καλύτερη υφή. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σφικτή ζύμη.
Πλάθουμε σε δίσκους, μπαστουνάκια ή κύβους και τα τυλίγουμε στην καρύδα. Διατηρούνται στο ψυγείο για 6 μέρες.
Φλώρα Παπαδοπούλου: “Ωμοφαγική Διατροφή” εκδόσεις διόπτρα
http://enallaktikidrasi.com/2016/09/suntagi-sokolatinia-mpitar/
,
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Soft Kings μπισκότα με βρώμη, χαρουπάλευρο και στέβια, από την Μαρία Κούρτη και το cookpad!!
Νηστίσιμα τρουφάκια σοκολάτας με χαλβά & φιστίκι Αιγίνης, από την Μαριλού Παντάκη και το madameging...
"Τα σοκολατένια τρουφάκια-τροφή για τις λειτουργίες του εγκεφάλου", από την Ιωάννα Ζέρβα και το oli...
Νηστίσιμες Τρούφες με χουρμάδες από την Amande, και τις Συνταγές της Παρέας!
Κετογονική Διατροφή: Πανεύκολα τρουφάκια αμυγδάλου, από την 'Εφη Κουδουνά!
Τρουφάκια σοκολάτα-πορτοκάλι, από την Λένια και τις Veggie Sisters!
Αφήστε μια απάντηση