Bolero-Biodiet
Μερίδες5

Συστατικά

  • 1 κούπα χουρμάδες
  • 1/2 κούπα δαμάσκηνα
  • 1/2 κούπα αμύγδαλα
  • 1/2 κούπα κάσιους
  • 2 κ.σούπας σιρόπι αγαύης
  • 1/2 κούπα κακάο σκόνη
  • 150 γρ κουβερτούρα
  • 4 κ.σούπας λάδι καρύδας (ή γάλα καρύδας)

Εκτέλεση

Στο μούλτι χτυπάμε τους χουρμάδες και τα δαμάσκηνα και στη συνέχεια τα αμύγδαλα με τα κάσιους και το σιρόπι αγαύης.

 

Ρίχνουμε σε μπωλ, προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε. Εαν πρόκειται να το δοκιμάσουν παιδιά, πολτοποιούμε περισσότερο τους ξηρούς καρπούς.

 

Αφού ανακατέψουμε καλά όλα τα υλικά τοποθετούμε σε ένα σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον.

 

Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε σε μπαιν μαρί τη σοκολάτα μας με το λάδι καρύδας (εαν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε μόνο κακάο) και περιχύνουμε το γλυκό μας.

 

Αφήνουμε να κρυώσει ξανά, κόβουμε σε κύβους και σερβίρουμε.

 

Καλή σας απόλαυση φίλοι μου!!

https://spoonlove.gr/super-food-glyko/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.