Πανεύκολο Tiramisu ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, από τη αγαπημένη μου φίλη Juliana Nahmias!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά:


*500ml κρέμα γάλακτος


*1 πακέτο πτι μπερ Παπαδοπούλου

*1 μπωλ έτοιμο νεσκαφέ χωρίς ζάχαρη

*2-3 κουταλιές dulche di leche

(  σημείωση sokolatomania: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την έτοιμη καραμέλα της Bonne Maman )

 

082813151020

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Ετοιμασία:


????Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος  μέχρι να γίνει πηχτή
????Προσθέτουμε τις κουταλιές της “καραμέλας” και τα ανακατεύουμε γιά να γίνει ένα ενιαίο μίγμα που θα έχει πάρει το χρώμα ελαφρύ καφέ.
????Βουτάμε ένα ένα τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σαν βάση στο πυρέξ η ταψί
????Ρίχνουμε από πάνω το μισό μίγμα της κρέμας γάλακτος με το dulche di leche
????Τρίβουμε λίγη κουβερτούρα η/και αμυγδαλόψυχα η/και καρύδια, φυστίκι Αιγίνης, ροδέλες μπανάνα..μόνο όχι νερουλά όπως κομπόστες,ανανά,σταφύλι
????Εδώ,ενδιάμεσα απο τις στρώσεις βάζετε ότι θέλετε πραγματικά:
????The sky is the limit????
????Επαλαμβάνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα βουτηγμένα σε νεσκαφέ και την υπόλοιπη δόση κρέμας γάλακτος.
????Σκεπάζουμε με τριμμένη σοκολάτα μαύρη,γάλακτος η/και άσπρη
????Καλύπτουμε το πυρέξ με μεμβράνη και το βάζουμε στη ψυγείο γιά 2-3 ώρες τουλάχιστον μέχρι να το απολαύσουμε


????Καλή σας όρεξη!

Juliana Nahmias

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *