Creta Carob

Ευκολο.. γρηγορο……και χωρις ψησιμο….

250 γρ κρεμα τυριου η μασκαρπονε (*)
1 φλ κρεμα γαλακτος
1 φλ ζαχαρη αχνη
2 κ σ εσπρεσο στιγμης η νες καφε (*)
3 κ σ καλουα
2 κ σ κακαο

Για τη βαση
1/2 φλ καλουα
12 σαβουαγιαρ λεπτα
3 κσ κακαο για την επικαλυψη

Χτυπαμε στο μιξερ το μασκαρπονε με τη κρεμα γαλακτος και την αχνη.Διαλυουμε στο λικερ τον καφε και το κακαο και ριχνουμε το μιγμα στη κρεμα και ανακατευουμε.Βουταμε τα σαβουαγιαρ μεσα στο λικερ και στρωνουμε τα μισα σε μια φορμα μακροστενη ριχνουμε τη μιση κρεμα και συνεχιζουμε με τα υπολοιπα σαβουαγιαρ και την υπολοιπη κρεμα.Βαζουμε στο ψυγειο να σφιξει για 6 ωρες και σερβιρουμε πασπαλιζοντας με κακαο.

καλη επιτυχια !

την συνταγη την εχω παρει απο την Αλεξια Αλεξιαδου 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=730868003614854&set=a.664712183563770.1073741828.664704013564587&type=1&theater

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *