Bolero-Biodiet
  •  1λίτρο νερό.
  • 200 γραμμάρια σιμιγδάλι,
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού και ενός λεμονιού.
  • 1 βανίλια άρωμα,
  • 2 κουταλιές σούπας κακάο,
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό τα ξύσματα των φρούτων,την ζάχαρη ,το ελαιόλαδο και την βανίλια. Μόλις αρχίσει να βράζει σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το σιμιγδάλι ,ανακατεύοντας γρήγορα μέχρι να πήξει.
  2. Βάζουμε τον μισό σε φόρμα και στον άλλο μισό ανακατεύουμε το κακάο.Τον προσθέτουμε στην φόρμα.
  3. Μετά από μία ώρα ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε !Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κανέλα.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το Now24.gr

 

 

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/xalbas-sokolatenios.html

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.