Χουρμάδες γεμιστοί με μάρτζιπαν, από τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!
Ένα πανεύκολο και νοστιμότατο κέρασμα!
Συστατικά
- Χουρμάδες
- αμυγδαλόψυχα
Οδηγίες
- Αμυγδαλοψυχα που φτιαχνουμε μονοι μας με πουδρα αμυγδαλου, αχνη και λιγο ζαχαρουχο μεχρι να πηξει, πλαθουμε καλα προσθετοντας και λιγες σταγονες ελαιο πικραμυγδαλου.
- Εαν εχουμε μαρτζιπαν το πλαθουμε με αχνη και λιγο αμαρετο (λικερ πικραμυγδαλου) να γινει παστα μαλακη που θα γεμισουμε τους χουρμαδες μας.
- Χουρμαδες θα χρειαστουμε τους μεγαλους που ειναι πολυ μελωμενοι, αλλα εαν δεν βρειτε παρτε τους κανονικους και βγαλτε τα κουκουτσια.
- θα γεμίσουμε με την αμυγδαλόψυχα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορουμε να στολισουμε με φιλε αμυγδαλο και οτι αλλο θελουμε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/xoyrmades-gemistoi-me-martzipan.html