Οδηγίες
- Στο κρύο γάλα διαλύουμε τα αυγά, το νισεστέ και το κακάο.
- Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Σε φόρμα 28×20 εκατοστά καλύπτουμε τον πάτο με αντικολλητικό χαρτί.
- Περνάμε τα σαβαγιάρ από γάλα και τα τοποθετούμε στην φόρμα.
- Ανάμεσα από τα σαβαγιάρ βάζουμε όρθια τα πτι μπερ.
- Όταν η φόρμα γεμίσει απλώνουμε την χλιαρή κρέμα και στρώνουμε.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες να σφίξει.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με αμύγδαλο φιλέ.
Αφήστε μια απάντηση