Ατομικό cheesecake λεμόνι, χωρίς ζαχαρούχο, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Απίθανα!

ΥΛΙΚΑ 

600 γρ τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια σε θερμοκρασία δωματίου

130 γρ άχνη ( μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη αν το θέλετε πιο γλυκό)

2 Βανίλιες

Ξύσμα από 2 μεγάλα Λεμόνια 

700 γρ φυτική κρέμα γάλακτος

χυμό από 3 μεγάλα λεμόνια η και περισσότερα (ανάλογα πόσο όξινο το θέλετε)

1 φακελάκι ( 100 γρ) ζελέ λεμόνι διαλυμένο καλά σε μισό φλυτζάνι ζεστό (όχι καυτό) νερό

1,1/2 πακέτα μπισκότα Μιράντα τριμμένα στο μούλτι η οτι άλλο είδους μπισκότο θέλετε

Προεπισκόπηση εικόνας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Χτυπήστε στο μίξερ τα 4 πρώτα υλικά  με το φτερό.

Ανασηκώστε το φτερό και ξύστε με μια σπάτουλα τα τοιχώματα του μίξερ από το υλικό

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

που έχει κολλήσει γύρω γύρω και συνεχίστε το χτύπημα.

Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τον χυμό εναλλάξ..

Ρίξτε στο τέλος τον διαλυμένο ζελέ.

Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα για να βεβαιωθείτε ότι το μείγμα σας ομογενοποιήθηκε.

Βάλτε κρέμα στα μπολάκια .. 

Ρίξτε 1-2 κουταλιές της σούπας μπισκότο και σκεπάστε με κρέμα..

Δοκιμάστε και τριμμένα ΟREO μπισκότα .. Ταιριάζουν πολυ με την γεύση του λεμονιού.

Αφήστε να πήξει στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες και διακοσμήστε 

με σαντιγί η τριμμένο μπισκότο.

Προεπισκόπηση εικόνας

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου-Παναγιώτης Μαχαίρας )
 
 
 
https://koykoycook.gr/?p=28482
 
Προεπισκόπηση εικόνας
 
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *