Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.

  2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο και αναμειγνύουμε να γίνουν ζύμη.

  3. Την απλώνουμε σε 3 φόρμες 26 εκατοστών και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.

  4. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμα.

  5. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την σοκολάτα και από πάνω ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος.

  6. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.

  7. Ενσωματώνουμε το baileys.

  8. Χτυπάμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να μαλακώσουν.

  9. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

  10. Ενσωματώνουμε το φυστικοβούτυρο και αρωματίζουμε με το μέλι και τις βανίλιες.

  11. Χρησιμοποιούμε το ένα παντεσπάνι σαν βάση και από πάνω κάνουμε μία στρώση από το μείγμα με το φυστικοβούτυρο.

  12. Σκεπάζουμε με ένα παντεσπάνι και απλώνουμε την γκανάζ σοκολάτας.

  13. Βάζουμε το τελευταίο παντεσπάνι και καλύπτουμε όλο το γλυκό με το μείγμα από φυστικοβούτυρο.

  14. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και στολίζουμε με ροζέτες από το μείγμα με φυστικοβούτυρο και νιφάδες σοκολάτας.