Λαχταριστό κρεμώδες γλυκό ψυγείου από τις “Γλυκές Τρέλες”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

Για την βάση
1 φλιτζάνι καρύδια, ψιλοκομμένα
3 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
½ φλιτζάνι βούτυρο
Αλεύρι 1 φλιτζάνι

Για την Κρέμα  τυρί
1 πακέτο τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη (χρήσιμοποιείστε  ½ κούπα αν το θέλετε πιο άγλυκο)
1 φλιτζάνι κρέμα σαντιγί

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βανίλια κρέμα
1 σακουλάκι κρέμα ζαχα/κης στιγμής

γάλα όσο αναγράφεται στην συσκευασία
 

Κρέμα σοκολάτας
1 σακουλάκι κρέμα ζαχ/κης σοκολάτας
 γάλα όσο αναγράφεται στην συσκευασία

Για την Τελευταία στρώση
2 φλιτζάνια σαντιγί
ξυσμένη σοκολάτα

 
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175  βαθμούς C.
Βουτυρώστε ένα ταψάκι ή πυρέξ μεσσαίου μεγέθους.
Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για την βάση  και πιέστε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί.Ψήστε για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάστε την κρέμα βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Ετοιμάστε την κρέμα  σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σε ένα μίξερ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και το φλιτζάνι κρέμα σαντιγί. 
Ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει.
Αφήστε την βάση να κρυώσει. Απλώστε το μείγμα τυρί κρέμα πάνω από στην βάση  ομοιόμορφα. 
Απλώστε  την πουτίγκα σοκολάτας πάνω από το τυρί κρέμα, κατόπιν την πουτίγκα βανίλιας. 
Καλύψτε με την κτυπημένη κρέμα και πασπαλίζουμε με τη σοκολάτα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες, να σταθεί και μετά σερβίρουμε.
πηγή και φώτο από εδώ .jocooks.com
http://glykestreles.blogspot.gr/2014/08/blog-post_28.html
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *