Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου βανίλια.

  2. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.

  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την λευκή σοκολάτα.

  4. Σε ένα μπολάκι βάζουμε μία μικρή ποσότητα από χλιαρή κρέμα και από πάνω τοποθετούμε κομμένα κρουασανάκια της επιλογής μας.

  5. Καλύπτουμε με κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.