Creta Carob

Συστατικά

 

 

Οδηγίες

 

  1. Χτυπάμε τα 250 ml, κρέμα γάλακτος, σε σαντιγί και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
  2. Στα θρυμματισμένα μπισκότα βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Τα στρώνουμε σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Από πάνω απλώνουμε την μους σοκολάτας.
  5. Τοποθετούμε ομοιόμορφα το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
  6. Χτυπάμε τα 150 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και προαιρετικά την αρωματίζουμε με 1 βανίλια.
  7. Με την βοήθεια από ένα κορνέ την βάζουμε σε ροζέτες.
  8. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν σερβίρουμε.

 

https://foodaholics.gr/recipe/pasta-sokolata-karamela-me-5-ylika/?fb

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *