Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα και ανακατεύουμε.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και τις βανίλιες.
  4. Αναμειγνύουμε καλά να γίνει ζύμη, την απλώνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
  5. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και προσθέτουμε την άχνη και τις βανίλιες.
  6. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
  7. Με την βοήθεια από ένα κουπ πατ κόβουμε το κρύο παντεσπάνι.
  8. Ότι περισσέψει το ξάνουμε ψίχουλα.
  9. Τοποθετούμε λευκή ή καφέ κρέμα και σκεπάζουμε με ψίχουλα.
  10. Προαιρετικά μπορούμε στα ψίχουλα να βάλουμε και λίγο ινδοκάρυδο.
  11. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.

***Μετά από δικό μας λάθος στην επεξεργασία του video δεν αναφέραμε ότι στα υλικά υπάρχουν και 50 ml σπορέλαιο και 50 ml γάλα!! 🙂