Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα και ανακατεύουμε.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και τις βανίλιες.
- Αναμειγνύουμε καλά να γίνει ζύμη, την απλώνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και προσθέτουμε την άχνη και τις βανίλιες.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
- Με την βοήθεια από ένα κουπ πατ κόβουμε το κρύο παντεσπάνι.
- Ότι περισσέψει το ξάνουμε ψίχουλα.
- Τοποθετούμε λευκή ή καφέ κρέμα και σκεπάζουμε με ψίχουλα.
- Προαιρετικά μπορούμε στα ψίχουλα να βάλουμε και λίγο ινδοκάρυδο.
- Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.
***Μετά από δικό μας λάθος στην επεξεργασία του video δεν αναφέραμε ότι στα υλικά υπάρχουν και 50 ml σπορέλαιο και 50 ml γάλα!! ????
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση