Σπάρτακ, από τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!

Τέλειο γλυκό!

Συστατικά
  • 100γρ βούτυρο ,
  • 2κ σ μέλι ,
  • 200 γρ ζαχαρη
  • βάζουμε στο μπεν Μαρι τα 3 υλικά μεχρι να λιωσει ζαχαρη, προσθέτουμε
  • 2αυγα ,και 1,5 κ γ σόδα κ ανακατεύουμε συνεχεια γινετε ενα αφρός
  • Βγαζουμε απο την μπεν Μαρι κ προσθέτουμε
  • 400 γρ αλευρι ,
  • 4 κ σ κακάο ,
  • 1 κ γ μπέικιν κανουμε τη ζυμη.
Οδηγίες
  1. Η ζυμη δεν πρεπει να κολλάει στα χερια, αν χρεαστει προσθέτουμε λιγο αλευρι
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη, εγώ εκανα 5 φύλλα, ανοίγουμε φύλλο σε λαδοκολα εμενα ηταν το ταψί μου 25 Χ35 αν θέλετε μπορείτε κ σε ποιο μικρά, ψηνουμε 180βαθμ. για 7-8 ‘όχι παραπάνω να μην παραψηθει. …..
  3. Όταν τελειώνουμε τη διαδικασία και ψήσουμε και τις 5 πίτες, κανουμε την κρεμα εγώ εβαλα 500 γρ μασκαρπόνε ,600 γρ κρεμα γάλακτος ,200 γρ ζαχαρη ,2 βανίλιες ολα μαζι χτυπαμε στο μίξερ γινετε ενα άσπρο μίγμα.
  4. Οποτε ξεκινάμε ενα φύλλο, απο πανω κρεμα μεχρι τελος στο τελευταίο δεν βάζουμε κρεμα η αφηνουμε ετσι η σοκολατα λιωμένη κουβερτούρα σε μπεν Μαρι .

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *