Μπισκότα τερατάκια, από τον Γιώργο Τσούλη και τo giorgostsoulis.com!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5Λ
ΑΝΑΜΟΝΗ: 2Ω
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 40Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5
ΥΛΙΚΑ
32 μπισκότα cookies
230 γρ. μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
120 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Μαύρη ζαχαρόπαστα
Άσπρη ζαχαρόπαστα
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
ανά μερίδα/ τεμάχιο
Θερμίδες 259 13%
Λίπος 17.3g 25%
Kορεσμένα 9.2g 46%
Πρωτεΐνες 3.3g 7%
Yδατάνθ. 25.3g 10%
Σάκχαρα 3.7g 4%
Αλάτι 0.1g 1.67%
Ινες 1.4g 6%
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
2Αμέσως μετά, αφαιρούμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, αδειάζουμε μέσα τη σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά με μία σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να λιώσει.
3Καλύπτουμε το κατσαρολάκι με μία μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτεται στην επιφάνεια της σοκολάτα και την αφήνουμε να σφίξει για 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
4Έπειτα, αδειάζουμε τη σοκολάτα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής. Παίρνουμε ένα μπισκότο, βάζουμε λίγη από τη σοκολάτα στο κέντρο του, από πάνω καλύπτουμε με ένα άλλο μπισκότο και στολίζουμε με τις ζαχαρόπαστες.
5Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα μπισκότα και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Καλύπτουμε την κρέμα με μεμβράνη για να μη δημιουργηθεί κρούστα.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα με κολοκύθα και σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ, από την Μάγδα Γοδόση και το ionsweets.gr!
Σοκολατένιες μπάρες με φυστικοβούτυρο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Halloween cheesecake μπάρες, από την Morfat!
Μπισκότα Halloween με καραμέλα Nestlé Dessert & Kit Kat Pops, από το nestlenoiazomai.gr!
"Super food η κολοκύθα της Σταχτοπούτας!", από το iatropedia.gr!
Halloween: Μπισκότα μούμιες, από τον Γιώργο Τσούλη!
Αφήστε μια απάντηση