fineti

Θα χρειαστείς

    • 2 κούπες βούτυρο γάλακτος
    • 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη
    • λίγη βανίλια
    • 1 κούπα αμύγδαλα καβουρντισμένα
    • αλεύρι όσο πάρει
    • μπέικιν πάουντερ
    • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Χτυπάς το βούτυρο μαζί με την άχνη ζάχαρη για δέκα λεπτά για να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα, προσθέτεις το μπέικιν και τη βανίλια. Συνεχίζεις ρίχνοντας το αλεύρι και ζυμώνεις μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από το χέρι σου.
Πλάθεις δίνοντας του σχήμα και τα ψήνεις στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 30 λεπτά ακριβώς. Μόλις τα βγάλεις τα πασπαλίζεις με την άχνη ζάχαρη.

 

 

https://www.nestlenoiazomai.gr/content/%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.