Κουραμπιέδες της Ανδριάνας, από την Ανδριάνα και το workingmoms.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά:
1 κιλό βούτυρο πολύ καλά χτυπημένο, τουλάχιστον μισή ώρα

 

1 κιλό και λίγο ακόμη αλεύρι μπλε

 

1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

½ κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα, ψημένα και ψιλοκομμένα

 

Εκτέλεση:
Τους πλάθουμε και δεν τους πατάμε. Βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε στον αέρα, στους 150 β C για 15′ ή μέχρι να “σκάσουν” από πάνω και να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και μετά τυλίγουμε στην άχνη, όχι πιο πριν, γιατί βγαίνει το βούτυρο και νοτίζουν. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!!!
2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη άχνη για μέσα και ½ κιλό για το πασπάλισμα.

 

http://www.workingmoms.gr/2015/12/kourabiedes-tis-andrianas.html
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *