Bolero-Biodiet
Υλικά:
1 κιλό βούτυρο πολύ καλά χτυπημένο, τουλάχιστον μισή ώρα

 

1 κιλό και λίγο ακόμη αλεύρι μπλε

 

1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ

 

½ κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα, ψημένα και ψιλοκομμένα

 

Εκτέλεση:
Τους πλάθουμε και δεν τους πατάμε. Βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε στον αέρα, στους 150 β C για 15′ ή μέχρι να «σκάσουν» από πάνω και να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και μετά τυλίγουμε στην άχνη, όχι πιο πριν, γιατί βγαίνει το βούτυρο και νοτίζουν. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!!!
2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη άχνη για μέσα και ½ κιλό για το πασπάλισμα.

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *