VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
Bolero-Biodiet

Υλικά:

  • επτά ποτήρια αλεύρι ολικής άλεσης   (Παραγγείλετε το αλεύρι ολικής άλεσης εύκολα και γρήγορα στο : https://petromylos.com/shop-2/ )
  • ένα ποτήρι βούτυρο
  • ένα ποτήρι λάδι
  • ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  • μισό φλιτζανάκι κονιάκ
  • ένα κουταλάκι μπέικινγκ πάουντερ
  • ενάμισι ποτήρι μαύρη ζάχαρη
  • ξύσματα δυο πορτοκαλιών
  • μισό ποτήρι χαρουπόμελο
Κατασκευή:
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη, προσθέτουμε χλιαρά νερό όσο πάρει και ανακατεύουμε καλά ώσπου το περιεχόμενο να γίνει μια μάζα.
Πλάθουμε τα μελομακάρονα σε στρογγυλά ή μακρουλά σχήματα και τα ψήνουμε σε φούρνο με μέτρια θερμοκρασία. Όταν ψηθούν, τα λούζουμε με σιρόπι και πασπαλίζουμε κανέλα και αλεσμένα αμύγδαλα.
Πως φτιάχνουμε σιρόπι:
Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι ένα ποτήρι μέλι, μισό ποτήρι μαύρη ζάχαρα, λίγο χυμό λεμονιού και δύο ποτήρια νερό και το τοποθετούμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε ώσπου να σχηματιστεί το σιρόπι.

https://petromylos.com/%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *