Νηστίσιμο ραβανί χωρίς αυγά, από την Αργυρώ μας!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Εύκολο, νηστίσιμο με σοκολάτα και vegan, για να απολαμβάνετε πεντανόστιμο ραβανί σε κάθε περίσταση!

Με γάλα και βούτυρο καρύδας, χωρίς αυγά, αυτό το γλυκό είναι ιδανικό για την περίοδο νηστείας και για όσους κάνουν ειδική διατροφή. Εύκολο γλυκό σιροπιαστό, που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά. Πασπαλίστε με καρύδα και τρούφα και απολαύστε το κρύο. Θα με θυμηθείτε! Μια εύκολη συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε νηστίσιμο ραβανί.

Προετοιμασία: 0:10

Μαγείρεμα: 1:00′

Εύκολη

Μερίδες: 9

Υλικά Συνταγής

  • 1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 ½ φλ. ινδοκάρυδο
  • 3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 φλ. σπορέλαιο ή βούτυρο καρύδας
  • 1 φλ. ζάχαρη
  • 1/2 φλ. γάλα καρύδας
  • ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
  • 2 βανίλιες
  • 1/2 κ.γλ. σόδα
  • 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού φρέσκο
  • 1 φλ. τρούφα vegan πικρής σοκολάτας
  • έξτρα καρύδα και τρούφα για την επιφάνεια
  • Για το σιρόπι

  • 1 ½ φλ. ζάχαρη
  • 1 ½ φλ. νερό
  • φλούδα λεμονιού (το κίτρινο μόνο)
  • σταγόνες λεμονιού

https://www.argiro.gr/recipe/nistisimo-ravani-choris-avga/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *