Νηστίσιμη lemon pie, από την Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
440 γρ. μπισκότα digestive
160 γρ. φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Για την κρέμα
Μια διπλή δόση λεμονόκρεμα
φυτική σαντιγύ για τη διακόσμηση
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπισκότα και το βούτυρο στο multi και τα αλέθουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνουμε την βάση για περίπου 10 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τη λεμονόκρεμα ,την απλώνουμε στο μείγμα μπισκότου και την αφηνουμε να κρυώσει.
Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με φυτική σαντιγύ.
καλή επιτυχία <3
https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666/2424604710907833/?type=3&theater
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Λεμονόκρεμα νηστίσιμη, από την Ελευθερία Μπούτζα και το Μαγειρεύοντας με την L”!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Απίθανη σαρλότ λεμονιού από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Τούρτα Lemon Pie με βάση από κορμό σοκολάτας, από τον Γαβριήλ Νικολαϊδη και τον Cool Artisan!
Τρουφάκια λεμονιού με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Δροσερό λεμονογλυκό στο ποτήρι, από το sintayes.gr!
Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, λεμόνι και ανανά, από τo icookgreek.com!
Γρανίτα λεμόνι mojito, cocktail χωρίς ζάχαρη, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφήστε μια απάντηση