Νηστίσιμη lemon pie, από την Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

440 γρ. μπισκότα digestive
160 γρ. φυτικό βούτυρο   σε θερμοκρασία δωματίου

Για την κρέμα


Μια διπλή δόση λεμονόκρεμα 
φυτική σαντιγύ για τη διακόσμηση

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τα μπισκότα και το βούτυρο στο multi και τα αλέθουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνουμε την βάση για περίπου 10 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τη λεμονόκρεμα ,την απλώνουμε στο μείγμα μπισκότου και την αφηνουμε να κρυώσει.
Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με φυτική σαντιγύ.

 

καλή επιτυχία <3

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666/2424604710907833/?type=3&theater

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Λεμονόκρεμα νηστίσιμη, από την Ελευθερία Μπούτζα και το Μαγειρεύοντας με την L”!

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *