Creta Carob

Για να παρασκευάσουμε το νηστίσιμο αχλαδάκι με αμυγδαλόπαστα, κακάο και κουβερτούρα ION 72% θα χρειαστούμε:

  1. Αμυγδαλόπαστα
  2. Κακάο ΙΟΝ
  3. Για το ντεκόρ: Κουβερτούρα 72% ΙΟΝ

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *