Ατομικές σφολιάτες με ταχίνι και χαλβά από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκιές Αλχημείες” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ

1 πακέτο ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
150 γρ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ
200 γρ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ με γεύση βανίλια
60 γρ. καρύδια τριμμένα
60 γρ. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Παρθένο Σησαμέλαιο ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ
σουσάμι ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα και κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκατοστών. Θρυμματίζουμε τον χαλβά και τον ανακατεύουμε με το ταχίνι, προσθέτοντας το καρύδι και τις σταγόνες σοκολάτας. Στους μισούς δίσκους που έχουμε κόψει, τοποθετούμε μία γεμάτη κουταλιά της σούπας από την γέμιση. Σκεπάζουμε με τους υπόλοιπους δίσκους και πιέζουμε πολύ καλά περιφερειακά. Αλείφουμε την επιφάνεια με σησαμέλαιο και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για μισή ώρα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Δειτε το video : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zpOOVcqdhx4

 

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=3462

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *