Οδηγίες
- Βάζουμε την ζάχαρη να βράσει μαζί με το νερό για 5 λεπτά.
- Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και τον χυμό από το λεμόνι.
- Ανοίγουμε με τα χέρια μας το κανταΐφι πολύ καλά.
- Το βάζουμε σε ταψί 40×27 εκατοστά, περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Όσο είναι καυτό το σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
- Αφήνουμε τα φύλλα ζελατίνης για 5-10 λεπτά σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
- Όταν είναι έτοιμα την λιώνουμε με 60 ml καυτό νερό.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το γιαούρτι, την άχνη ζάχαρη και τις βανίλιες.
- Αρωματίζουμε με το ξύσμα λεμονιού, προσθέτουμε την χλιαρή ζελατίνη και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το κρύο κανταΐφι και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες πριν σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση