“Φανουροπιτάκια της Ανδριάνας”, από τη Ανδριάνα και το Workingmoms.gr!







Υλικά για περίπου 25-30 muffins:
1,5 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ζάχαρη
3/4 ποτηριού ελαιόλαδο
1 κ.γλ. μπαχαρικά (κανελλογαρύφαλλα)
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 ποτήρι σταφίδα μαύρη, 1/2 ποτήρι καρυδόψιχα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο νερό τις σταφίδες να μουλιάσουν έως ότου μετρήσουμε τα υλικά. Στραγγίζουμε τη σταφίδα και κρατάμε το νερό. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το λάδι και προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το νερό, σιγά-σιγά το αλεύρι και το αλάτι. Τέλος, τη σταφίδα, το ξύσμα και τα καρύδια ανακατεύουμε ελαφρά. Αδειάζουμε σε χαρτάκια, τοποθετούμε στις θήκες των muffins και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (180° C) για 30-40 λεπτά της ώρας.
Καλή επιτυχία και βοήθειά μας!






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Φανουρόπιτα αφράτη με 9 υλικά, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Φανουρόπιτα από τις Μαγειρικές Διαδρομές!
Φανουρόπιτα και η Ευχή της, από την Ελευθερία Μπουτζά και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Φανουρόπιτα από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Κέτο Φανουρόπιτα, από την αγαπημένη, μοναδική Μika Kitrina και το Keto Kitchen Ninja!
Η φανουρόπιτα της Malone, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση