- 750 ml σοκολατούχο γάλα
- 60 γρ. σιμιγδάλι και λίγο για το ταψί
- 20 γρ. κορνφλάουρ
- 2 αυγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλια ή 1 βανιλίνη
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 60 γρ. βούτυρο (κομμένο σε κύβους παγωμένο)
- 170γρ σοκολάτα κουβερτούρα 70%
- 100 γρ. μέλι
Για την επικάλυψη
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
- άχνη
- κανέλα
Αφήστε μια απάντηση