Το αφήνουμε σε ζεστό περιβάλλον για μία ώρα μέχρι να φουσκώσει αρκετά.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Θα χρειαστούμε περίπου 1 λίτρο φυτικό λάδι και θα τηγανίσουμε τους λουκουμάδες σε βαθύ τηγάνισμα (deep fry). Με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγη ποσότητα ζύμης και τη ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσει το σκεύος με το λάδι, ενώ ανακατεύουμε με μια τρυπητή κουτάλα έτσι ώστε οι λουκουμάδες να τηγανιστούν ομοιόμορφα.
Μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα τους βγάζουμε από το λάδι με την τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να απορροφηθεί το λάδι. Στη συνέχεια τους βάζουμε σε πιάτα, προσθέτουμε μέλι και κανέλα και σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση