VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
IONSWEETS.GR

ΥΛΙΚΑ (περίπου 45 κουλουράκια)

180 ml σπορέλαιο (ηλιέλαιο , καλαμποκέλαιο)

220 γρ  φρέσκο χυμό πορτοκαλιού

180 γρ μαύρη ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού  γεμάτο μαγειρική σόδα

2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα

1 κουταλάκι του γλυκού  γαρίφαλο

800 γρ  Φάριν άπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ το σπορέλαιο με την ζάχαρη.

Διαλύστε την σόδα μέσα στον χυμό πορτοκαλιού και ρίξτε το μείγμα στο μίξερ.

Ρίξτε  μέσα όλα τα μπαχαρικά.

Αλλάξτε εξάρτημα(γάντζο) και προσθέστε σταδιακά το αλεύρι…..

Πλάστε μπαστουνάκια ( μπορείτε να τα κλείσετε και να τα κάνετε στεφανάκια)

και βουτήξτε τα σε καστανή ζάχαρη ..

Ψήστε  στους 150 για 15 λεπτά σε ταψιά στρωμένα με χαρτί ψησίματος.

Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ …
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
https://koykoycook.gr/?p=26411
 
 
 
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *