VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

  ΥΛΙΚΑ

10 αυγα
1 ποτηρι χλιαρο γαλα
3 ποτηρια ζαχαρη
250 γρ φρεσκο βουτυρο
1 φακελακι αμμωνια
2 βανιλιες
1.200 γρ αλευρι γοχ
1 /2 ποτηρι κρασιου ελαιολαδο
ξυσμα απο λεμονι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Χτυπαμε το βουτυρο με τη ζαχαρη και τα αυγα χωριστα τους κροκους απο τα ασπραδια .Ανακατευουμε τη βανιλια με το αλευρι.Διαλυουμε την αμμωνια μεσα στο γαλα και ανακατευουμε με τα υπολοιπα υλικα.Αφηνουμε τη ζυμη να ξεκουραστει για μια ωρα .Λαδωνουμε τα χερια μας παιρνουμε ενα κομματι ζυμης( σαν βερυκοκο) το βαζουμε στο ταψι και με λαδωμενο δαχτυλο ανοιγουμε μια τρυπα στο κεντρο φροντιζοντας να δωσουμε ενα στρογγυλο σχημα .Τα τοποθετουμε αραια γιατι φουσκωνουν.Αλειφουμε με λιγο γαλα και τα ψηνουμε σε αεροθερμο φουρνο 160-170 βαθμους για 14 λεπτα.

καλη επιτυχια <3

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.970551312979854.1073741911.664704013564587/970552399646412/?type=3&theater

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *