Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Με ζαχαρούχο!  Η πιο ωραία μπουγάτσα ever !!!!

 

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά ή Βηρυτού

250 γρ. μαργαρίνη λιωμένη η βούτυρο αγελάδος  η μισό-μισό

1 ζαχαρούχο γάλα

1 εβαπορέ

400 ml γάλα φρέσκο

2 αυγά

2 βανίλιες
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στον αέρα στους 200 για 10 λεπτά…
βουτυρώνετε ένα ταψί 34χ26….
Βάζετε τα φύλλα σουρωμένα, έχετε λιώσει το βιταμ και το ρίχνετε σε ολα τα φύλλα…
Βάζετε και ψήνετε μόνο τα φύλλα 10 λεπτά στους 180 12 λεπτα..
Μετα αφού έχουν ψηθεί βάζετε σε ενα μπολ το ζαχαρούχο , το εβαπορέ,  το φρέσκο γάλα, τις βανιλιες, 2 αυγά χτυπημένα, τα ανακατεύετε καλα..να διαλυθεί το ζαχαρούχο και το περιχύνετε στα ψημένα φύλλα….
Ψήνεται στους 180 αέρα ακόμα 25 λεπτακια….με 30 λεπτακια !!

Όταν την βγάλετε πασπαλίζετε με άχνη-κανέλα!!
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ EVER!!!

Εγώ χρησιμοποιώ φύλλα Βηρυτού γιατί μου αρέσει το άρωμα τους….και με κρούστας γίνεται υπέροχη με τα Βυρηττου είναι ένα τσακ παραπάνω πιο γευστική!!!!!

ΑΠΛΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/a.1509009789338238/2114450172127527/?type=3&theater

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *