Laurence-galerie de chocolat
Creta Carob
Laurence-πάρτυ-βάφτιση

Από μόνη της είναι low carb, φάτε την με κάμποσο βούτυρο σε κέτο ψωμί, βάφλες ή pancakes!Γίνεται βέβαια να κάνεις μαρμελάδα και απλά με το να βράσεις τα μούρα αρκετά για να πήξει από μόνη της, αλλά χάνει υγρά.Άρα χάνει και βάρος, με αποτέλεσμα 100 γρ μούρων να βγάλουν μόνο 70 γρ μαρμελάδας με μάκρος των 100 γρ μούρων.Το καλό με αυτή τη συνταγή είναι ότι 200 γρ μαρμελάδας έχουν τους υδατάνθρακες των 100 γρ μούρων!

Υλικά

 

  • 50 γρ raspberries κατεψυγμένα ή φρέσκα

  • 50 γρ blueberries κατεψυγμένα ή φρέσκα ή απλά βάλτε φράουλες

  • 50 γρ νερό

  • 50 γρ στέβια-ερυθριτόλη 1:1 Sukrin Gold έβαλα

  • 3 γρ ζελατίνη.

 

Οδηγίες

  1. Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, μαζί και η ζελατίνη.

  2. Αφήστε τα υλικά λίγο στην άκρη μέχρι να μαλακώσει η ζελατίνη.Βράζετε μέχρι να λιώσει η ζελατίνη και το γλυκαντικό. Δεν θέλει έξτρα βράσιμο.

  3. Πήζει λιγάκι με τη ζελατίνη και στέκεται όμορφα.

  4. …. Και τώρα που έχει μείνει ψυγείο τρεις ώρες είναι υπέροχη. Σαν κανονική μαρμελάδα.

  5. Φάτε με κάμποσο βούτυρο και κέτο ψωμί.

  6. … ή πάνω σε french toast!

Notes

 Μάκρος δεν έχει νόημα να βγάλω , εξαρτάται από τι μούρα θα βάλετε!

https://www.ketokitchenninja.com/marmelade-berries-greek/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *