Creta Carob

Υλικά

150 γρ. γάλα
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
200 γρ. γιαούρτι
2 κουταλάκια Pyure Stevia Κρυσταλλική 1:1
250 γρ. μπισκότα digestive
90 γρ. βούτυρο
*Λίγο ξύσμα από κουβερτούρα με 65% κακάο για γαρνίρισμα 


Εκτέλεση


Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά βάζουμε να βράσει το γάλα. Όταν βράσει, αποσύρουμε από την φωτιά και το ρίχνουμε σε μπολ μαζί με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και την Pyure Stevia. Ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να λιώσει η σοκολάτα, να ενσωματωθεί με το γάλα και να γίνει το μείγμα λείο. Κατόπιν προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά.
Στο μούλτι θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Σε μπολ ανακατεύουμε καλά τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο , μέχρι το μείγμα να έχει την υφή υγρής άμμου. Στρώνουμε τα τριμμένα μπισκότα στον πάτο μιας στρογγυλής φόρμας με αποσπώμενη βάση, πιέζοντας καλά με ένα κουτάλι. Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα σοκολάτας.
Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή στην κατάψυξη για περίπου 40 λεπτά μέχρι να δέσει. Λίγο πριν τη σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με το ξύσμα κουβερτούρας με 65% κακάο. Απολαμβάνουμε κρύα.


Pyure Stevia 210 5226088 

e-shop www.naturalbuys.gr ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ


Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *