Σοκολατένια κρέμα βουτύρου απο το “pastry chef.gr ” !!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

Διαδικασία

Χτυπάμε όλα τα υλικά μας στο μίξερ μέχρι να αφρίσουν και να πάρουν όγκο. Η κρέμα βουτύρου για τα σπιτικά μας μπισκότα είναι πανέτοιμη.Και δε χρειάζεται ψυγείο! Εμείς, απλώς ενώνουμε τα δύο κομμάτια μπισκότου με την κρέμα και ουσιαστικά τα “κολλάμε” γλυκά με αυτήν.

http://www.pastrychef.gr/recipe_140.html

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *