Creta Carob

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αποφύγετε τη ζάχαρη αλλά δεν σας αρέσει να πίνετε τον καφέ σας σκέτο, τότε δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους ώστε να γλυκάνετε τον καφέ σας χωρίς ζάχαρη.

Προσθέστε στον καφέ σας:

Γάλα ή κρέμα καρύδας

 

γαλα καρύδας -Πώς θα γλυκάνεις τον καφέ σου χωρίς ζάχαρη και γλυκαντικά

Θα γίνει ο καφές σας πιο γεμάτος σε γεύση και καθώς η καρύδα είναι από τη φύση της γλυκιά, θα δώσει γλυκιά γεύση στον καφέ σας. Με το γάλα καρύδας μπορείτε ακόμα να φτιάξετε και αφρόγαλα και να απολαύσετε τον cappuccino σας.

 

Κακάο χωρίς ζάχαρη

Ο συνδυασμός του καφέ με το κακάο, ενισχύει τη γεύση και εξαφανίζεται η χαρακτηριστική πικράδα του καφέ. Απλά προσθέστε λίγο κακάο μέσα στην κούπα του καφέ σας (αν είναι ζεστός) ή  στη σκόνη ή τους κόκκους του καφέ για καλύτερη ενσωμάτωση.

Εκχύλισμα βανίλιας ή εκχύλισμα αμυγδάλου

Έχουν φυσική γλυκιά γεύση, δίνουν μοναδικά αρώματα και είναι ο τέλειος τρόπος για να αποφύγετε τη ζάχαρη ή τα γυκαντικά στον καφέ σας. Μερικές σταγόνες είναι αρκετές.

 

Θαλασσινό αλάτι

Μπορεί να ακούγεται εντελώς περίεργο, αλλά μία πρέζα αλάτι θα μειώσει την πίκρα του καφέ και θα γίνει πιο ευκολόπιοτος.

Κανέλα

κανελα - πώς θα γλυκάνεις τον καφέ σου χωρίς ζάχαρη και γλυκαντικά

Αν αγοράζετε καφέ σε κόκκους και τον τρίβετε οι ίδιοι, πριν παρασκευάσετε τον καφέ σας, βάλτε 1 κ.γλ. κανέλα για κάθε 4 κ.σ. κόκκους καφέ. Θα δώσει νέα αρώματα και γευστικές νότες που θα τον κάνουν απολαυστικό αν και σκέτο.

 

Χουρμάδες

Τέλειο και φυσικό γλυκαντικό! Φτιάξτε μία πάστα από μουλιασμένους χουρμάδες και προσθέστε την στον καφέ σας. Θα τον γλυκάνει και θα του δώσει νέα γεύση.

 

 

Argiro.gr Team

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *