Προσθέστε στον καφέ σας:
Γάλα ή κρέμα καρύδας
Θα γίνει ο καφές σας πιο γεμάτος σε γεύση και καθώς η καρύδα είναι από τη φύση της γλυκιά, θα δώσει γλυκιά γεύση στον καφέ σας. Με το γάλα καρύδας μπορείτε ακόμα να φτιάξετε και αφρόγαλα και να απολαύσετε τον cappuccino σας.
Κακάο χωρίς ζάχαρη
Ο συνδυασμός του καφέ με το κακάο, ενισχύει τη γεύση και εξαφανίζεται η χαρακτηριστική πικράδα του καφέ. Απλά προσθέστε λίγο κακάο μέσα στην κούπα του καφέ σας (αν είναι ζεστός) ή στη σκόνη ή τους κόκκους του καφέ για καλύτερη ενσωμάτωση.
Εκχύλισμα βανίλιας ή εκχύλισμα αμυγδάλου
Έχουν φυσική γλυκιά γεύση, δίνουν μοναδικά αρώματα και είναι ο τέλειος τρόπος για να αποφύγετε τη ζάχαρη ή τα γυκαντικά στον καφέ σας. Μερικές σταγόνες είναι αρκετές.
Θαλασσινό αλάτι
Μπορεί να ακούγεται εντελώς περίεργο, αλλά μία πρέζα αλάτι θα μειώσει την πίκρα του καφέ και θα γίνει πιο ευκολόπιοτος.
Κανέλα
Αν αγοράζετε καφέ σε κόκκους και τον τρίβετε οι ίδιοι, πριν παρασκευάσετε τον καφέ σας, βάλτε 1 κ.γλ. κανέλα για κάθε 4 κ.σ. κόκκους καφέ. Θα δώσει νέα αρώματα και γευστικές νότες που θα τον κάνουν απολαυστικό αν και σκέτο.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση