“Σβόλιασε η κουβερτούρα; Υπάρχει λύση!”, από το neadiatrofis.gr!
Κάνατε εκείνο το τέλειο κέικ που τόσο καιρό σας παρακαλούσε ο άντρας σας και στο τελείωμα, κι ενώ λιώνατε την κουβερτούρα, αυτή είπε να σβολιάσει; Δείτε πως θα σώσετε το κέικ από την καταστροφή!
Αν σβόλιασε η κουβερτούρα που λιώσαμε, δεν την πετάμε αλλά βγάζουμε το σκεύος από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα λίγο ελαιόλαδο (2-3 κ.γλ. ανάλογα με την ποσότητα της κουβερτούρας) και ανακατεύουμε σταθερά. Σιγά σιγά η κουβερτούρα θα πάρει ξανά τη λεία μορφή της.Ομάδα neadiatrofis.gr
http://www.neadiatrofis.gr/2013/10/svoliase-i-kouvertoura-yparxei-lisi.html
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Όλα τα μυστικά της Κολοκύθας, από την Ντίνα Νικολάου!
Εύκολο στρώσιμο σοκολάτας: μια χρήσιμη συμβουλή από τον Στέλιο Παρλιάρο!
"Μυστικά για να λιώσετε σωστά την κουβερτούρα", από την Αργυρώ μας!
"Πώς να φτιάξετε τσουρέκι πλεξούδα ή ψωμί της Λαμπρής με 6 κορδόνια ζύμης. " από το "Cookbox" !
"Αλισίβα ή σταχτόνερο: Τι είναι, πώς φτιάχνεται, με τι αντικαθίσταται", από το icookgreek.com!
"Έτσι θα φτιάξετε τα τελειότερα μελομακάρονα", από την Αργυρώ μας!
Αφήστε μια απάντηση