Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα σπιτικά πουράκια αμυγδάλου με υπέροχη γεύση και υφή αλλά ΧΩΡΙΣ γλουτένη και ζάχαρη!

 

Συστατικά συνταγής

• 100gr αμύγδαλα
• 100gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin Almond Flour
• 60gr Fibersirup Clear
• 30gr Tagatesse
• 1 ασπράδι αυγού

 

Εκτέλεση

• Αλέθετε τα αμύγδαλα και το αλεύρι αμυγδάλου μέχρι να κοπούν σε μικρά κομμάτια
• Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά
• Φτιάχνετε πουράκια 20gr περίπου σαν «λουκάνικα» και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτί
• Ψήνετε στους 180oC για 12′
• Όταν κρυώσουν μπορείτε να το περιχύσετε με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη

..Καλή σας απόλαυση!

https://www.lifetree.gr/blog/recipes/lachtarista-poyrakia-amygdaloy/

undefined

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *