Λαχταριστά πουράκια αμυγδάλου ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από την Sukrin και τη LifeTree!
Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα σπιτικά πουράκια αμυγδάλου με υπέροχη γεύση και υφή αλλά ΧΩΡΙΣ γλουτένη και ζάχαρη!
Συστατικά συνταγής
• 100gr αμύγδαλα
• 100gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin Almond Flour
• 60gr Fibersirup Clear
• 30gr Tagatesse
• 1 ασπράδι αυγού
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
• Αλέθετε τα αμύγδαλα και το αλεύρι αμυγδάλου μέχρι να κοπούν σε μικρά κομμάτια
• Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά
• Φτιάχνετε πουράκια 20gr περίπου σαν «λουκάνικα» και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτί
• Ψήνετε στους 180oC για 12′
• Όταν κρυώσουν μπορείτε να το περιχύσετε με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
..Καλή σας απόλαυση!
https://www.lifetree.gr/blog/recipes/lachtarista-poyrakia-amygdaloy/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολο ανάποδο κέικ φράουλας χωρίς γλουτένη, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglutenfree.com!
Εύκολο παγωτό αρμενοβίλ με 5 μόνο υλικά, χωρίς γλουτένη, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglutenfree...
Κετογονική Διατροφή : Mousse au chocolat με κροκάν αμυγδάλου, από την Mika Kitrina και το ketokitche...
Κλασικό μαμαδίστικο δίχρωμο κέικ με άρωμα πορτοκάλι, χωρίς γλουτένη, από την Βίκη Βογιατζή και το vi...
Κριτσανιστό Fudge με ψιλοκομμένα αμύγδαλα, από την Sukrin και τη LifeTree!
Χωρίς Γλουτένη: Τάρτα σοκολάτας με πραλίνα Sisinni, από την Ντίνα Καρα και το cuzinaglutenfree.blogs...
Αφήστε μια απάντηση